Modele de sarafane pentru scoala

Haha, tocmai ca ma gandesc cum eram eu la varsta AIA si IMI e si mai greu 🙂 DIN Banci II Muta doar cu un Rand mai in série in fiecare saptamana, nu le schimba si colegul de Banca, cred ca nu m-am exprimat eu suficient de clar. Sincer iti spun ca mi-as dori ca si EA sa riposteze, MAcar verbal cumva, Dar DIN pacate sau DIN fericire, nici nu stiu, nu o face. Pentru ca nu a fost invatata ASA. Banuiesc ca asta e o “calitate” Care se “EDUCA” dans timp la Scoala. Momentan toaletele pentru clasa pregatitoare sunt distinct de cele pentru Copiii de clasele 1-4, EI avand si un etaj separat doar pentru EI. Scoala-fete, sarafane, Fuste, camasi si tricouri pentru Scoala Învăţătoarea mi s-a părut foarte dezorganizată în primele săptămâni şi, mai ales, foarte necomunicativă. Greu ajungeau unele Informaţii la părinţi. N-am primit LISTĂ de rechizite, m-am tot trezit aşa, PE parcurs, că Eliza mai Céré una-Alta, nu ştiu, în afară de faptul că părea OK cu Copiii, prima MEA impresie n-a fost Bună. Eliza a vorbit-o doar de bine, Cu excepţia faptului că mai ţipă, CEEA ce nu pot spune că mĂ deranjează neapărat. Când ai 33 de copii în clasă DIN Care 20 de băieţi, ai tendinţa să mai şi ţipi, că altfel nu faci faţă.

De atunci, însă, am a doua ședință cu părinții și lucrurile au mers mult mai bine. Mi-a plăcut că nu a 2/decat cuvinte de laudă pentru copii, ne-a spus că sunt o clasă foarte Cuminte și Muncitoare, doar că gălăgioasă. De câte ori mi-a oferit Feedback în Privat despre Eliza, un subliniat doar aspectele Pozitif. . Bună, O Lună și la Noi:). Până acum nu ne-am obișnuit cu programul. Adică dimineața tot greu este la trezire și Seara la somn este greu. Mereu vrea să mai STEA un pic. Avem și Noi uniformă. Adică parte închisă Jos și bluza/camașa/tricoul să fie Albă/bleu. Când avem Sportul nu se mai Vine în uniformă.

Sunt destui copii care vin în Alte Culori . nici noi nu avem voie în școală. AM: voie Două săptămâni și acum Gata. Nu ma deranjează. MĂ deranjau parinții Care stateau buluc PE ușă şi nici nu puteam să bagăm Copilul în clasă. Și la Noi se mută copii DIN bănci. Așa se sparg bisericuțele de la gradiniță și copii pot STA și în prima bancă și în Ultima. Nu IMI pare corect să STEA numai în prima bancă sau în Alta. Nu cunoaștem nici un Profesor. Este deranjant.

A venit de la ora de sport Negru în Barba și la șold și a zis ca s-a împiedicat. AM Rugat-o și PE Doamna să vorbescă cu Profesorul dar nu am mai auzit nimic. Nu am înțeles Faza cu retragerea. Și Noi avem o fată retrasă de la religie. Dar EA stă acolo Aude totu, vede totu, BA mai Pune și întrebări.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Powered by WishList Member - Membership Software